All-new KONA.

Groter, gedurfder en dynamischer.

Hyundai introduceert de All-new KONA.

Met zijn dynamische uitstraling op de weg, zijn futuristische nieuwe look en zijn grotere leefruimte voor al je avonturen, voelt deze gedurfde SUV zich nog steeds perfect thuis in de stad en op landelijke wegen.

Dynamisch ‘EV first’-design.

Het gestroomlijnde, futuristische design van de All-new KONA is het resultaat van een ‘EV first’-benadering, die een strakke, opvallende neus combineert met aerodynamische, vloeiende lijnen. Maar ondanks zijn futuristische looks steekt de gloednieuwe KONA zijn SUV-karakter niet onder stoelen of banken. Zijn dynamische stijl wordt geaccentueerd met uitgesproken wielkastverbreders waarin de koplampen en achterlichten zijn verwerkt.

Groter en gedurfder.

Om de binnenruimte te maximaliseren, is de gloednieuwe KONA geëvolueerd: hij werd breder en langer maar behoudt zijn iconische designidentiteit.

Naadloze Horizon Lamp.

De strakke, opvallende neus wordt versterkt door de Naadloze Horizon Lamp, die zich elegant over de hele breedte van de motorkap uitstrekt voor een dynamischere uitstraling.

Opvallend gelijnde achterkant

De opvallende achterzijde is eveneens voorzien van deze Naadloze Horizon Lamp, gepixeleerd op de EV-variant. Het derde remlicht is naadloos geïntegreerd in de satijnchromen lijst van de spoiler.

Parametrische designdetails.

Gedurfde parametrische oppervlakken, zoals de scherpe diagonale vouwen in de flanken, verbinden de satijnchromen sierlijst van de gordellijn tot de spoiler, waardoor een contour ontstaat die het hele voertuig omhult.

Grensverleggend

Met zijn indrukwekkende intelligente spitstechnologie vestigt de gloednieuwe KONA nieuwe normen in het segment van de compacte SUV’s. Geniet van de nieuwste connectiviteits- en comfortvoorzieningen, ondersteund door de allernieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen.

Blijf steeds up-to-date met ‘over the air’ software-updates (OTA).

De KONA is de eerste Hyundai met de nieuwe Connected Car Navigation Cockpit, die software-updates ‘over the air’ (OTA) mogelijk maakt voor elk systeem in de auto.

Twee geïntegreerde 12,3”-displays.

Het gestroomlijnde moduleerbare dashboard omvat twee geïntegreerde schermen voor een hoogtechnologische look: een 12,3” groot infotainmentsysteem met aanraakscherm en een eveneens 12,3” groot digitaal instrumentenbord.

Hyundai Digital Key.

Superhandig. Met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de gloednieuwe KONA door je smartphone tegen de handgreep van de bestuurders- of passagiersdeur te houden.

Surround View Monitor (SVM).

Krappe parkeerplaats? Een kleine carwash? Geen probleem. De omgevingscamera van de All New KONA maakt manoeuvreren in smalle plaatsen makkelijker en veiliger.

Grotere en veelzijdigere bagageruimte.

Met de zetels rechtop geniet je van de flexibiliteit tot 466 liter bagageruimte, 30 procent meer dan in de vorige KONA. De in drie delen (40:20:40) neerklapbare achterbank geeft je extra flexibiliteit om grote vrachten te vervoeren.

Highway Driving Assist (HDA 1.5).

HDA 1.5 helpt je op de snelweg een ingestelde snelheid en afstand tot je voorligger te handhaven en in het midden van je rijstrook te blijven, zelfs in een bocht.

Remote Smart Parking Assist.

De All-new KONA kan parallel parkeren, diagonaal parkeren, achteruit in en vooruit uit een parkeerplaats rijden terwijl je zelf buiten de auto staat.